150 jaar It Polderhûs

Sinds 2014 zijn wij, Bonnie en Herma Sikkes, eigenaar van restaurant It Polderhûs. De oude brugwachterswoning bestaat al sinds 1872. In dit kader vieren wij dit jaar 150 jaar It Polderhus. Later is de boerderij erbij aangebouwd is uiteindelijk een restaurant geworden. Het is altijd in de oude stijl gebleven. Tijd voor vernieuwing en een modernere inrichting. We hebben de oude stijl in een nieuw jasje weten te stoppen, meer van deze tijd.

Net voor de coronaperiode hebben wij de toiletgroepen aangepast en zijn wij nu ook rolstoeltoegankelijk. Dit jaar hebben wij het boerderij gedeelte gemoderniseerd. We hebben de gezellige sfeer weten te behouden. Het verfwerk ging van bordeaux rood naar modern grijs. We kregen een nieuwe vloer en meubels. Ruim opgezette tafels waar ook gezellig met familie, vrienden en collega’s kan worden getafeld. De oude brugwachterswoning is in stijl gebleven en kan prima worden benut voor gezelschappen tot 25 personen. Voor de komende jaren staat verduurzaming op de planning. Zo willen wij ook ons steentje bijdragen aan het energievraagstuk.

Nu de avonden langer worden kunt u ook weer genieten van een verrassingsmenu bereidt door Bonnie en dochter Myrthe, die sinds dit seizoen ook in de keuken staat. Kortom It Polderhûs is vol op in beweging. Na twee noodgedwongen sluitingen tijdens de kerstdagen, kunnen we nu weer gezellig uitpakken met kerst. Wij ontvangen u graag in deze decembermaand in het vernieuwde Polderhûs.