Kerstmenu 2019

U kunt hier de menukaart in PDF downloaden.

Op beide kerstdagen is reserveren noodzakelijk en serveren wij alleen het kerstmenu.

Vanwege ons 5-jarig jubileum krijgt iedereen eerst een lekker aperitiefje van ons aangeboden.

Voorgerecht

Terrine van gerookte zalm op een salade van kruidencouscous en citroen crème
of
Rouleau van gestoofde eendenbout met een bavarois van groene appel en uitgebakken spek

Soep

Gevogelte bouillon met flensjes en verse kruiden
of
Schuimige kreeftensoep met Hollandse garnaaltjes en venkel

Tussengerecht

Krokant pulled chicken met een jam van wortel en pompoen
of
Gebakken koolvisfilet met een tomaten dille tapenade

Hoofdgerecht

Hertenbiefstuk met een aardappel spek taartje en jus van Fryske Berenburg
of
gebakken rode poonfilet met gepofte aubergine en paprika
of
Varkenshaasmedaillons met walnoot en Tynjetaler
of
Taartje van Blue Wolvega en paddenstoelen

Dessert

Grand kerst dessert

3 gangen €38,50
4 gangen € 43,00 (geen tussengerecht)
5 gangen € 48,50

Het is mogelijk om voor het hoofdgerecht een lekkere verfrissende spoom te bestellen voor €3,50. Voor een bijpassende wijn kunt u onze wijnkaart bekijken. Indien u speciale dieetwensen heeft, geef het van te voren aan dan kunnen wij hier rekening mee houden.

Kinderen tot 12 jaar kunnen uit onze kindermenu’s kiezen

Donderdag 19 december vanaf 16.00 uur
Vrijdag 20 december vanaf 16.00 uur
Zaterdag 21 december vanaf 14.00 uur
Zondag 22 december vanaf 12.00 uur
Maandag 23 december en dinsdag 24 december gesloten

1e kerstdag woensdag 25 december vanaf 16.00 uur
2e kerstdag donderdag 26 december vanaf 16.00 uur

Vrijdag 27 december vanaf 16.00 uur
Zaterdag 28 december vanaf 16.00 uur
Zondag 29 december vanaf 16.00 uur
Maandag 30 december t/m 3 januari gesloten
Zaterdag 4 januari 2020 vanaf 14.00 uur
Zondag 5 januari 2020 vanaf 12.00 uur

Noteer alvast 9 februari; Luisterconcert Alice Springs & 1 maart n.t.b. muziekmiddag.
In december 2019 en januari 2020 verloten we 2 kaarten met 3-gangen diner per concert onder alle dinergasten.