LF 2018

LF2018 Leeuwarden

Finestra Aperta is een zinderende voorstelling waarin muziek- en circustheater elkaar ontmoeten. Dit gebeurt op het Gaastereiland nabij Drachten. Op een plek waar land en water samenkomen, in de grootste bamboedome ooit gebouwd in Europa, vertelt Finestra Aperta over de zoektocht naar balans.

Middelpunt in dit universum is de mobile, een wonderlijk object dat zich traag door de ruimte wentelt. Fascinerende karakters klimmen over touwen, kooien en dwarsbalken. Ze zweven door het luchtruim en tarten de zwaartekracht, geleid door een onvoorspelbare kracht: de muziek. Grooves, beats, accordeonklanken. Soms loom, soms opzwepend. Soms in harmonie, soms chaotisch. Vijf acrobaten en vijf muzikanten zoeken samen met het publiek naar evenwicht, houvast. Maar zodra alles in balans lijkt, is er altijd wel iemand die wankelt…

Blau Hynder ontwikkelde in samenwerking met Schouwburg De Lawei en Boost Producties Finestra Aperta voor Leeuwarden Fryslân Culturele Hoofdstad 2018.

Wij hebben een arrangement rondom dit zinderende gebeuren. Voor maar € 49,50 geniet u vooraf van een heerlijk 3 gangen diner met aansluitend een bezoek aan de voorstelling.

Kaarten hiervoor bestellen kan telefonisch 0512-461803, persoonlijk reserveren mag natuurlijk ook!

De speeldata en tijden  staan op de site: www.blauhynder.nl

Locatie: Gaastereiland , nabij Drachten