Buffetten bij It Polderhus

BUFFET POLDERHOOFDKANAAL | € 34,00 p.p.  Voor groepen vanaf 20 personen

Voorgerecht
– Tomatensoep
– Mosterdsoep

Hoofdgerecht
– Runderstoofvlees
– Kip in Provençaalse saus
– Varkenshaas in champignon roomsaus
– Vissoorten in witte wijnsaus
– Gebakken aardappelen
– Frites
– Warme groente
– Rauwkost en appelcompôte

Dessert
– Bavarois
– IJstaart en ijssoorten
– Fruitsalade


BUFFET MET SALADES KRAANLANNEN | € 35,50 p.p. Voor groepen vanaf 20 personen

Voorgerecht
– Rundvleessalade met vlees soorten
– Zalmsalade met gerookte vissoorten

Hoofdgerecht
– Runderstoofvlees
– Kip in Provençaalse saus
– Varkenshaas in champignon roomsaus
– Vissoorten in witte wijnsaus
– Frites
– Gebakken aardappelen
– Warme groente
– Rauwkost en appelcompôte

Dessert
– Bavarois
– IJstaart en ijssoorten
– Fruitsalade


BUFFET POLDERHÛS | € 39,50 p.p. Voor groepen vanaf 20 personen

Voorgerecht
– Aardappelsalade
– Rundvleessalade
– Visschotel, met o.a. paling, garnalen, gerookte makreel
– Vleesschotel, opgemaakt met beenham, Coppa ham en fricandeau
– Vegetarische salade met geitenkaas
– Stokbrood, Desem brood
– Room- en kruidenboter

Hoofdgerecht
– Vissoorten in witte wijnsaus
– Gebraden boerderijkip in Provençaalse tomatensaus
– Runderstoofvlees
– Varkenshaasmedaillons met paddenstoelen roomsaus
– Lasagna met geitenkaas en tomaat
– Gebakken aardappelen
– Frites
– Pilav rijst
– Warme groente
– Rauwkost en appelcompôte

Dessert
– Fruitsalade
– Diverse ijssoorten
– Friese dúmkes parfait
– Chocolademousse
– Slagroom


3-GANGEN DINER GROEPEN
Voor groepen vanaf 10 personen is het mogelijk om een 3-gangen keuzemenu samen te stellen.
3-gangen met soep als voorgerecht kost € 34,00 en met een voorgerecht kost € 37,50 p/p.

Bent u met minder dan 20 personen, maar met meer dan 10 personen? Dan is er een drie-gangen keuze menu mogelijk.