Bonnie Sikkes en Herma Sikkes

Bonnie Sikkes en Herma Sikkes restaurant It Polderhus

Koken is avontuur

Na jaren lang voor diverse gerenommeerde restaurants te hebben gewerkt in noord Nederland, was voor Bonnie Sikkes de tijd rijp om zijn eigen restaurant te beginnen. Samen met zijn vrouw Herma is hij per 1 december trotse eigenaar van Restaurant It Polderhûs. Spannend en creatief koken, met verse producten. Hoog op smaak met eigen sauzen, huisgemaakte bonbons en groenten en kruiden. Koken is avontuur!

Vakmensen

Met Bonnie Sikkes zijn geweldige ervaring weet hij ook waar hij het beste zijn ingrediënten kan kopen. Goede afspraken met de juiste vakmensen en leveranciers uit de directe omgeving zorgen ervoor dat de producten betaalbaar blijven. Bonnie kookt graag met verse streekprodukten.

Wijnen

Bij de gerechten heeft Bonnie Sikkes een keur aan goede wijnen uitgekozen. We hebben diverse rode en witte huiswijnen met zorg uitgezocht. Daarnaast hebben wij een uitgebreide wijn en speciaalbier kaart met volop keuze. Het is mogelijk om iets van de menukaart te kiezen, maar het is ook leuk om u door Bonnie Sikkes te laten verrassen waarbij u uiteraard kunt aangeven waar u wel of juist niet van houdt.Kurken

Italië

Een van Bonnie Sikkes’ broers woont in Umbrië, een gebied in Italië. Zijn broer heeft daar een kleine wijngaard en olijfboomgaard. Bonnie gebruikt de olijfolie in zijn dressings en als u een broodplankje bestelt zit daar ook altijd deze heerlijke olie uit Umbrië bij.

 

U bent van harte welkom bij restaurant It Polderhûs in De Veenhoop. In de wintermaanden van donderdag t/m zondag of voor groepen vanaf 10 personen ook mogelijk op andere dagen, dan wel op afspraak.

Graag tot ziens!