Outdoor Veldboom

logoNu ook bij It Polderhûs Outdoor Veldboom!

Jurjen Veldboom en Barbara Lagendijk zijn de personen achter Outdoor Veldboom. Sinds december 2012 zijn ze de trotse eigenaar van boerderij De Reidplûm in Earnewâld/Eernewoude, welke beter bekend staat als de Ooievaarsboerderij of het voormalig bezoekerscentrum van het Fryske Gea. Van daaruit organiseren zij activiteiten en lopen ze vanuit de achtertuin zo Nationaal Park de Alde Feanen in.

De roots van Jurjen liggen in Earnewâld/Eernewoude en daar wilde hij ook graag de basis leggen voor zijn bedrijf. In de grote loods achter de boerderij waar Outdoor Veldboom gevestigd is, staan de aanhangers klaar om meegenomen te worden naar elke willekeurige locatie in Friesland. Jurjen: “Ik denk mee met de klant en probeer ze zo goed mogelijk tegemoet te komen”. Enthousiast, energiek en betrokken zijn begrippen die hem op het lijf geschreven zijn.

Barbara komt uit Drachten en toen zij een relatie kreeg met Jurjen werd gelijk al duidelijk dat ze er naast Jurjen ook een bedrijf bij kreeg. Dit ging gelukkig goed samen en inmiddels draagt ze ook haar steentje bij binnen het bedrijf.

Wat kun je doen:

Highland gamesc01
Boogschieten
Bamboestieken
Vlotten bouwen
Kano varen
Praamzeilen
Kratstapelen
Expeditie Robinson
Waterballen
Bubbel voetbal

Na de activiteit kun u bij It Polderhûs komen genieten van een heerlijke barbecue of buffet en uiteraard kunt u ook a la carte dineren.

download