Buffetten bij It Polderhûs

Onze buffetten zijn voor groepen vanaf 20 personen. 
Bent u met minder dan 20 personen, maar met meer dan 10 personen? Dan is er een drie-gangen keuze menu mogelijk.
Voor een lunchbuffet, kijkt u onder Broodtafels.

Buffet Polderhoofdkanaal

  • Per persoon 35,00

    – Tomatensoep
    – Mosterdsoep
    – Runderstoofvlees
    – Kip in Provençaalse saus
    – Vakenshaas in champignonroomsaus
    – Vissoorten in witte wijnsaus
    – Gebakken aardappelen
    – Frites
    – Warme groente
    – Rauwkost en een compôte
    – Bavarois
    – IJstaart en ijssoorten
    – Fruitsalade

Buffet Kraanlannen met salades

  • Per persoon 38,00

    – Rundvleessalade met vlees soorten
    – Zalmsalade met gerookte vissoorten
    – Runderstoofvlees
    – Kip in Provençaalse saus
    – Vakenshaas in champignon roomsaus
    – Vissoorten in witte wijnsaus
    – Frites
    – Gebakken aardappelen
    – Warme groente
    – Rauwkost en een compôte
    – Bavarois
    – IJstaart en ijssoorten
    – Fruitsalade

Buffet Polderhûs

  • Per persoon 41,50

    – Aardappelsalade
    – Rundvleessalade
    – Visschotel, met o.a. paling, garnalen, gerookte makreel
    – Vleesschotel, opgemaakt met beenham, Coppa ham en fricandeau
    – Vegetarische salade met geitenkaas
    – Stokbrood, Desem brood
    – Room- en kruidenboter
    – Vissoorten in witte wijnsaus
    – Gebraden boerderijkip in Provençaalse tomatensaus
    – Runderstoofvlees
    – Varkenshaasmedaillons met paddenstoelen roomsaus
    – Lasagna met geitenkaas en tomaat
    – Gebakken aardappelen
    – Frites
    – Pilav rijst
    – Warme groente
    – Rauwkost en een compôte
    – Fruitsalade
    – Diverse ijssoorten
    – Friese dúmkes parfait
    – Chocolademousse
    – Slagroom

3-gangen diner keuzemenu voor groepen

Voor groepen vanaf 10 personen is het mogelijk om een 3-gangen keuzemenu samen te stellen.

  • Per persoon 41,50

    Tomatensoep / Mosterdsoep
    of
    Gerookte zalm met een kruidenmayonaise
    of
    Carpaccio van ossenhaas

    Snoekbaarsfilet met bieslooksaus
    of
    Varkenshaas met gerookt buikspek

    Verrassingsdessert

Scroll naar boven